Social

CAZ SOCANT! O tanara a fugit cu capul taiat dintr-un hotel. Fata participase la o petrecere nebuna!

CAZ SOCANT! O tanara a fugit cu capul taiat dintr-un hotel. Fata participase la o petrecere nebuna!Tanara a fost atacata cu un pahar spart intr-un hotel de lux din Manchester, relateaza mirel.ro.

Imaginile de groaza au fost surprinse cand aceasta tanara a fugit cu capul taiat dintr-un hotel, fata a reusit sa fuga dupa ajutor, chiar daca era cu capul taiat.

Potrivit ultimelor informații, Shaunagh Philpott, (20 de ani), care era cazată în apartamentul prezidențial din hotelul Hilton, a fost invitată să participe la o petrecere unde se aflau alte cinci persoane.

Shaunagh a fost fotografiată în timp ce fugea pe stradă, îmbrăcată doar cu un halat de baie, ea prăbușindu-se la scurt timp.

O rudă a acesteia a declarat pentru The Sun: „Ne bucurăm că a supraviețuit. A fost externată și este acasă, dar nu este ok. Este afectată psihic de ce s-a întâmplat”.

Tânăra participase la o petrecere organizată de două surori, una de 17 și cealaltă de 20, la care se afla și un pugilist.

“A fost o petrecere nebună. A fost o pură coincidență prezența ei acolo. A izbucnit o ceartă, un pahar s-a spart și ea a fost tăiată la gât“, a declarat o sursă pentru The Sun.

Cinci persoane, printre care și pugilistul Joe Eko, 26 de ani, au fost reținute sub suspiciunea de tentativă de omor în urma acestui incident.

Între timp, toți cei cinci au fost eliberați.