Sanatate

Cele mai importante aspecte pe care să le cunoști înainte de a-ți face un piercing în nas

Ești o persoană creativă, căreia îi place să experimenteze diferite lucruri și, în același timp, vrei să-ți exprimi personalitatea prin look-ul pe care îl adopți?

Atunci poți lua în considerare ideea de a-ți face un piercing nas. Mai exact, îți vei aplica un accesoriu deosebit la nivelul nasului, care îți va scoate în evidență trăsăturile și care, totodată te va face să te simți unic și deosebit, indiferent unde vei merge. Fiind vorba despre un pierce vizibil, dai dovadă de foarte mult curaj, însă există câteva elemente pe care să le iei în considerare înainte de a face acest pas. Care sunt acestea? Descoperă-le din rândurile ce urmează!

Unde anume îți poți face un piercing nas?

Un prim aspect, în privința căruia e bine să te documentezi înainte de a merge la un salon specializat este referitor la zona exactă de la nivelul nasului unde îți poți aplica un accesoriu. În acest sens, poți să te orientezi către:

  • la nivelul nărilor, fie în nara dreaptă, fie în cea stângă;
  • între sprâncene;
  • la rădăcina nasului

Pentru a lua decizia potrivită pentru tine, gândește-te foarte bine la aspectul pe care dorești să îl obții și caută fotografii specifice pe Internet, pentru a vedea exemple. Numai așa îți vei da seama de varianta ideală pentru tine. Ulterior, când ajungi propriu-zis la salon, chiar dacă ai o idee clară despre ce îți dorești, ascultă și sfatul artistului în mâna căruia te lași, pentru că el îți poate studia fizionomia și îți poate spune care dintre zonele de la nivelul nasului ar fi cele mai potrivite pentru tine.

Perioada de vindecare

Zona în care alegi să îți faci un piercing influențează în mod direct și perioada de vindecare. De exemplu, dacă alegi să îți aplici un accesoriu într-una dintre nări, pielea ta se vindecă în aproximativ 2 – 4 luni. În schimb, dacă preferi să îți pui un pierce în zona septului, perioad ade vindecare crește la 6 – 8 luni, fiind vorba, de această dată, despre o zonă mult mai puternic vascularizată și mai sensibilă, care are nevoie de mai multă vreme pentru a se recupera complet.

Un alt detaliu important, pe care să îl cunoști este acela că perioada de vindecare nu este una fixă și poate fi influențată în mod direct de câteva elemente foarte importante, ce țin de stilul tău de viață. De exemplu, dacă respecți întru totul rutina de îngrijire pe care ți-o recomandă artistul, șansele ca pielea ta să se vindece mai repede sunt mai mari.

Care sunt bijuteriile spre care te poți îndrepta?

În ceea ce privește pierce-urile propriu-zise, din care poți alege atunci când decizi să îți aplici o bijuterie la nivelul nasului, ele sunt următoarele:

  • pierce-uri de tip garoafă – sunt unele dintre cele mai simple accesorii, pe care le ai la dispoziție, fiind perfecte cu precădere pentru reprezentantele sexului frumos. Acestea sunt ușor de decorat cu pietre de diferite forme, fie că sunt ele ovale, rotunde sau triunghiulare;
  • inele – aceste tipuri de pierce-uri sunt excelente pentru zona nasului, întrucât au conexiuni filetate, pe care le folosești drept elemente de fixare. Asta înseamnă că vei putea să îți aplici sau să îți scoți bijuteria singur ori de câte ori îți dorești;
  • melc, spirală sau cârlig – cu o formă mai deosebită, ușor curbată, aceste pierce-uri sunt profesionale și sunt potrivite pentru tine, dacă îți dorești accesorii aparte.

InkStar.ro îți propune variate soluții în materie de piercing-uri, atunci când decizi să faci o schimbare la nivelul aspectului tău fizic. În cadrul acestui salon piercing Bucuresti beneficiezi întotdeauna de servicii excelente, dar și de sfaturi de îngrijire de care este recomandat să ții cont!

Date de contact:

E-mail: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932