Social

Cele mai „lipicioase” 3 zodii

Pentru bărbați este minunat când își găsesc o parteneră de viață cu care să împartă bucuriile și tristețile, dar ei trebuie să fie pregătiți și pentru părțile mai puțin bune, deoarece anumite zodii tind să ceară mai multe.
Femeile născute în aceste 3 zodii sunt foarte lipicioase și cer multe de la partenerii lor, dar merită tot efortul.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dacă un bărbat este în căutare de dragoste și înțelegere, le va găsi alături de o nativă din zodia Rac, pentru că ea are grijă de cei din jurul ei și este bună cu toată lumea, însă iubește să i se acorde atenție și își dorește să-și aibă mereu partenerul alături. Acest lucru înseamnă că tânjește după atingeri și săruturi pasionale, iar când e departe nu face prea bine față distanței și își sâcâie constant partenerul cu mesaje pe rețelele de socializare sau prin SMS-uri. Inima ei nu este făcută pentru situații stresante și gelozia pune rapid stăpânire pe ea. Zodiile care au cel mai mult de furcă cu aceste femei sunt Berbecii și Balanțele, care nu se simt niciodată împlinite lângă un Rac.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt romantici și nu le este rușine să arate acest lucru, dar o femeie Vărsător devine mult prea lipicioasă odată cu trecerea timpului într-o relație. Ea iubește în modul tradițional și se va supăra dacă partenerul uită de micile ocazii speciale din viața ei. Nativele din această zodie devin repede dependente de cineva și fac o obsesie pentru partenerul de viață. Vor mereu să știe care este adevărul și de aceea sunt sincere și directe încă de la începutul relației. Cei care se vor chinui cel mai mult să întrețină o relație cu Vărsătorii sunt Scorpionii și Taurii, care deși sunt de încredere, vor să-și păstreze independența și solitudinea.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În timp ce multe dintre semnele zodiacului tânjesc după libertate, o Balanță nu poate funcționa singură. Totul este cu dublu înțeles la reprezentantele acestei zodii și când se atașează de cineva simt nevoia să fie în permanentă legătură cu persoana respectivă. Partenerul acestora trebuie să învețe cum să se adapteze rutinei lor astfel încât toată lumea să fie relaxată, deoarece dacă o Balanță se simte abandonată, ea va deveni și mai plângăcioasă și nevoiașă. Deși în multe privințe Racii seamănă cu Balanțele, tocmai aceste similitudini le face să fie incompatibile, deoarece într-o relație ar fi un haos emoțional de nedescris. Pe de altă parte, un Capricorn este, de obicei, foarte temperat și ar face o pereche bună cu Balanța.

sursa