Social

Cele mai razbunatoare zodii: zodiile care fac rau cu zambetul pe buze.

Personalitatea fiecarei zodii este influentata in mod decisiv de maniera in care s-au aliniat astrele, de aceea specialistii in astrologie spun ca exista anumite zodii care au predispozitie spre a face rau, asa cum exista alte semne din horoscop care sunt de pus la rana.

Daca vrei sa stii care sunt cele mai razbunatoare zodii ca sa te feresti de nativii din zodiac care imprastie venin in jurul lor, urmatoarele informatii iti pot fi de folos.

Cele mai razbunatoare zodii: SAGETATOR

Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt foarte agitate si au tot timpul o „sageata” pregatita pentru cei din jur. Daca vor sa isi indeplineasca o dorinta, nativii din Sagetator sunt in stare sa calce pe cadavre si nu vor tine cont ca pana si vorbele pot rani; de aceea atunci cand au o parere o vor exprima foarte franc indiferent de consecinte.

Cele mai razbunatoare zodii: SCORPION

Nativii din Scorpion sunt razbunatori din fire si emit rautati la tot pasul. Persoane foarte invidioase, Scorpionii fac orice pentru a-si indeplini orice scop si nu accepta infrangerile de aceea ar face orice ca sa isi indeplineasca un obiectiv.

Cele mai razbunatoare zodii: GEMENI

Desi aparent par persoane care empatizeaza foarte mult cu cei din jur, Gemenii sunt de fapt persoane extrem de nepasatoare. Cei nascuti in zodia Gemeni sunt imuni la ce se intampla in jurul lor si nu sunt afectati daca cei din jurul lor sufera.

Wowbiz.ro