Actualitate

Constanţa: 13 persoane au fost reţinute după un scandal în care 4 oameni au fost răniți

Un scandal izbucnit în comuna constănțeană Lespezi s-a lăsat cu 13 rețineri. Conflictul a avut loc pe 7 septembrie. Pe fondul consumului de alcool, mai multe persoane, rude între ele, s-au certat și apoi s-au luat la bătaie. Patru dintre ele au ajuns apoi la spital pentru îngrijiri medicale. Marți, 15 septembrie, polițiștii constănțeni au reținut 13 persoane. În cursul zilei de miercuri, ele urmează să ajungă în fața instanței cu propuneri de măsuri preventive.

Scandal izbucnit într-o comună din Constanța, pe fondul consumului de alcool

Marți, agenții Secţiei 8 Rurală – Postul de Poliţie Dobromir au reţinut 13 persoane, opt bărbaţi şi cinci femei, care ar fi participat la o încăierare ce a avut loc săptămâna trecută, pe 7 septembrie, în localitatea Lespezi și care s-a soldat cu rănirea a patru oameni. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Județean Constanţa a transmis că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

13 rețineri după încăierarea din Lespezi, în care au fost răniți patru oameni

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Din cele 13 persoane reţinute pentru 24 de ore, opt sunt bărbaţi şi cinci femei.
Toate vor fi prezentate, miercuri, la Parchet de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propuneri de luare a măsurilor legale.
sursa