Actualitate

Cosmarul incepe! Rusia pregatita sa detoneze bomba nucleara de-a lungul coastei SUA!

Alerta maxima! Rusia este pregatita sa detoneze bomba nucleara catre SUA, relateaza  ro.blastingnews.com.

Viktor Baranetz, colonel în rezervă și fost purtător de cuvânt al Ministrului Apărării, a declarat pentru publicația Komsomolskaya Pravda că #Rusia a „însămânțat în liniște” în adâncurile țărmului american „cârtițe” formate din rachete nucleare.

Acestea „sapă în adâncuri și dorm până când li se dă comanda” și sunt detonate, a declarat el pentru ziar.

El a adăugat: „Oh, se pare că am spus prea multe, ar fi trebuit să nu mă ia gura pe dinainte. Pe scurt, avem ceva de oferit, un răspuns asimetric (și mai ieftin) împotriva americanilor”.

„Aș sugera să nu luați în serios aceste informații care provin din ziare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

„Suntem în război”, a declarat Nixey pentru The Independent.

„Nu există tancuri, nu sunt trase focuri de armă, nimeni nu moare chiar acum.

Dar lucrurile se întâmplă și e clar că Rusia și Occidentul sunt angrenate într-o ciocnire fundamentală a intereselor, a valorilor și a ambițiilor”.

Moscova realizează că folosirea armatei nu mai este cea mai bună modalitate de a-și atinge obiectivele și va folosi mai multe alte metode complementare, spune Nixey. El a explicat că în timp ce Rusia va folosi metode precum atacurile cibernetice, manipularea energetică sau mituirea, opțiunea nucleară rămâne „asul din mânecă”.

„Rusia evită și începe să își retragă retorica nucleară pe care o folosea în mod frecvent prin mass-media, purtători de cuvânt și chiar președinte amintind în mod constant că este o putere nucleară”, a spus Nixey.

„Acesta este un alt steag pe care îl flutură pentru a se asigure că SUA devine mai docilă”, a spus Nixey. „Este un război politic”.