Actualitate

Crimă și viol în Constanța. Un bărbat cu cagulă a intrat în casă, peste o familie, în toiul nopții

Noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 iulie, a reprezentat coșmarul vieții pentru o familie din Corbu, județul Constanța. Un bărbatul cu cagulă a intrat în casă, a ucis tatăl și a violat o tânără minoră, informează B1tv.ro.

Doi adulți și trei copii se aflau în casă. Tatăl, în vârstă de 41 de ani, a fost ucis cu un cuțit, mama a fost legată de calorifer, într-o altă cameră, iar fata cea mare, în vârstă de 15 ani, a fost violată.
De asemenea, criminalul a plecat din casa familiei îngrozite și cu 200 de lei.

Bărbatul, ucis în timp ce încerca să-și salveze fiica de la viol
Femeia și copiii îngroziți au sunat la 112 pentru a reclama evenimentul șocant. Fratele bărbatului ucis a declarat că nu știe cine ar fi putut recurge la gesturile extreme.

„M-a sunat soția (n.r. – fratelui), la ora 4 fără 20. Mi-a spus că a intrat cineva peste ei, a băgat cuținut în fratele meu și a violat-o pe fata cea mare. Erau foarte speriați. Trei copii erau în casă. Au luat-o pe fata cea mare iar fratele meu a încercat să-și apere fata. Nu am nicio idee ce s-a întâmplat, am rămas surprinși. Fratele și cumnata mea erau oameni obișnuiți, munceau”, a declarat fratele bărbatului decedat.