Scitech

Cu acest dispozitiv poti vorbi,40 de limbi

Abilitatea de a vorbi o limbă străină este la mare căutare, datorită diversității culturale din fiecare țară și a numărului de companii care își desfășoară afacerea internațional. Cunoașterea limbilor străine te poate ajuta să obții un loc de muncă, fiind un plus de calitate.

Nici nu contează dacă lucrezi în asistență socială, în medicină, în afaceri internaționale, dacă predai sau înveți limbi străine sau, pur și simplu, dacă călătorești în străinătate – abilitatea de a te angaja într-o discuție și de a conversa cu clienții tăi în propria lor limbă este un avantaj uriaș.

Nu vorbești mai multe limbi?
Din fericire, doi inventatori japonezi faimoși au dus traducerea la un alt nivel și au creat un traducător instant, numit MUAMA Enence. Poate traduce cu ușurință conversații în timp real în peste 40 de limbi folosind doar câteva atingeri de butoane.

Acum nu mai trebuie să cunoști sau să înveți limba ca să poți comunica în ea. Dificultățile create de barierele lingvistice vor deveni în curând o problemă din trecut! Ce ar putea fi mai bine decât atât?
De ce este acest dispozitiv micuț atât de special?
➠ Comunicare instantanee într-o altă limbă
Să înveți o limbă nouă necesită luni și chiar ani de zile de studiu dedicat. MUAMA Enence te poate transforma instant într-un bun vorbitor de limbi străine!

➠Preț corect și rezonabil
MUAMA Enence nu este scump. Un traducător sau un interpret experimentat și profesionist poate fi foarte costisitor și trebuie plătit de mai multe ori. MUAMA Enence necesită o singură plată pentru o selecție mare de limbi.

➠ Utilizare confortabilă & ușoară
Datorită designului simplu și dimensiunilor mici, MUAMA Enence este extrem de ușor de purtat în orice buzunar sau În orice geantă și este acolo de fiecare dată când ai nevoie de el. De unde și denumirea sa de “traducător vocal de mână”, pe care vei vrea să îl folosești În fiecare zi!

➠ Calitate a sunetului perfectă
Este comod de folosit și în locuri aglomerate, fiindcă sunetul este suficient de puternic încât să poată fi auzit clar.

➠ Oferă peste 40 de limbi
Tehnologia sa internă, integrată, face posibilă traducerea în ambele sensuri în orice limbă străină. Mai mult, aparatul poate oferi și o traducere în scris.

sursa