Advertoriale

Cum sa afli viitorul in cartile de tarot

Inainte de a te angaja in a ghici in cartile de tarot, este necesar sa iti clarifici un aspect important: nicio carte nu are o interpretare clara. Semnificatia cartii este dezvaluita numai in scenariu, adica in totalul mai multor carti. Prin urmare, scopul ghicitorului este de a stabili relatia tuturor simbolurilor, de a vedea intreaga imagine si de a o interpreta in mod corect. Interactiunea cu cartile de tarot, de regula, mareste intuitia si activeaza cunoasterea care sta in subconstientul nostru. Cu ajutorul sentimentului interior, ghicitorul interpreteaza alinierea. Interpretarea unor aspecte complexe necesita o pregatire spirituala aprofundata si o experienta considerabila. Insa, exista si carti  simple pentru incepatori, pe care interpretarea se poate face cu usurinta.

Interpretarea cu 6 carti de tarot

Alinierea cartilor de tarot te ajuta sa privesti in viitorul apropiat, sa vezi dificultatile care vor aparea in calea ta si sa alegi calea cea mai buna pentru a le depasi. Mai intai, ia un pachet de arcane junior, adica 56 carti. Este necesar sa tragi din ele 4 carti de tarot aleatorii. Pune-le in forma de cruce, lasand un spatiu gol in centru, in urmatoarea ordine: prima carte este plasata in partea stanga, a doua  in dreapta, a treia in partea de sus, iar a patra este plasata in partea de jos. Urmeaza apoi sa extragi doua carti de pe puntea Senior Arcana si sa le plasezi in centru.

Priveste cu atentie alinierea rezultata si incepe sa o interpretezi, incepand cu prima carte.

  • Prima carte indica ce oportunitati ai pentru a reusi in afacerea dorita. Simbolul indica avertizorului daca va reusi sa atinga rapid obiectivul.
  • A doua carte de tarot dezvaluie obstacole in calea obiectivului. Simbolurile iti vor arata la ce merita sa te pregatesti, sa fii pregatit pe deplin si sa te confrunti cu dificultati.
  • Cea de-a treia carte  arata motivul pentru care poti abandona planul. Dupa ce ai facut o divinatie, veti invata de ce sa te temi cel mai mult.
  • A patra carte ofera o modalitate de a rezolva posibile probleme. Celei de-a patra carti de tarot trebuie sa ii acorzi o atentie special, deoarece o interpretare corecta a celei de-a patra carti te va ajuta sa depasesti dificultatile.

Cele doua carti Arcana superioare care sunt in centru, sunt ultimele care se deschid. Ele rezuma rezultatul final al avertizarii si prefigureaza rezultatul final al viitoarei situatii de viata.

Alegerea cartilor de tarot

Exista mai multe tipuri de carti de tarot, unele dintre ele in stil fantezie, iar Tarotul Dragon este unul dintre cele mai populare dintre ele. Se refera la versiuni non-clasice ale cartilor. Cartile Dragon Tarot au fost create de Manfredi Toraldo – creatorul mai multor faimoase carti, cum ar fi Viking Tarot. Artistul a fost Severino Baraldi, cunoscut pentru lucrari precum Druo-urile Taro, puntea alba a pisicilor, precum si multe alte capodopere. De asemenea, cartile Tarot Dragons au fost produse de editori de renume precum Avvalon, Lo Scarabeo si Llewellyn Publications.