Sport

Dan Alexa detonează BOMBA-A recunoscut…..

Sătul să audă despre așa zisa relație cu Anamaria Prodan, Dan Alexa a negat încă o dată zvonurile. Antrenorul de fotbal susține că lumea ar trebui să le respecte relația de…amiciție.

Mai mult, fostul fotbalist de la națională a vrut să le amintească celor care se preocupa de viața lor că toate aceste bârfe, care nu au un fundament real, fac foarte mult rău, atât familiei lui cât și a Aneimaria Prodan.
Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, a declarat Dan Alexa.

Rugămințile tehnicianului
În încheiere, Dan Alexa spune că își dorește doar liniște și pace, iar oamenii trebuie să învețe să le respecte munca. „Rog respectuos presa să încheie această mizerie și să dea dovadă de bun simț și decență când vine vorba despre familia mea și familia Prodan Reghecampf! Va rog sa ne respectați munca, carierele și familiile! Mulțumesc pentru înțelegere.”, a mai adăugat celebrul antrenor.

sursa