Showbiz

Dana Budeanu: „Lumea se civilizează cu forța!”

Dana Budeanu a primit un val de aprecieri pe internet, după ce i-a explicat lui Iohannis și ministrei de la Educație, Deca, cum trebuie făcută adevărata reformă în sistem.

Dana Budeanu a comentat în stilul caracteristic evenimentele sângeroase din Serbia, copilul care a ucis cu o armă de foc mai mulți colegi, profesori și paznici.
Toți copii vor să fie incluși.

Ai interzis telefoanele mobile, punct! Ce să facă cu telefonul la școală?! Ce-i asta?! Ai interzis accesul la net nelimitat – eu am acces la platforma școlii, pot intra pe Google, că am nevoie de materiale, intru pe site-urile x, y, z. Nu pe orice, cum se intră acum!

Am pus uniformă, am încuiat poarta la ora 8.30. S-a terminat. S-a terminat cu 80% dintre probleme, după care ne mutăm cu problemele din clasă. De ce să nu pun camere? Cum adică să pun camere în clasă cu acordul părinților? ‘Aceasta este o școală. Aici este Liceul Caragiale, deci hotărăște liceul. Pentru securitatea copiilor, noi am pus camere pe holuri și în clase. Care e problema? Ne dezbrăcăm în pielea goală în clasă?’. Nu punem în băi!”, a comentat Dana Budeanu

sursa