Showbiz

Dana Budeanu: “Sunteți niște țărani!”

S-au pus cu cine nu trebuia. După amețite și mafioți, Dana Budeanu îi ia la rând pe fotbaliștii din România. Controversata creatoare de modă a analizat destinul echipelor Rapid, Dinamo și FCSB.

Dana Budeanu îi ia la rând pe fotbaliștii din România
Dana Budeanu, creatoare de modă recunoscută pentru replicile pline je m’en-fichisme acordate oamenilor care încalcă regulile vestimentare ori de etică și conduită, din punctul său de vedere, a trecut de la ”amețite și mafioți” la fotbaliști, căci nimeni nu scapă de ochiul său vigilent, nici chiar sportivii. Într-un material video postat pe contul personal de Youtube, deschis după neînțelegerea și părăsirea postului PRO TV, publicat pe 29 decembrie 2019, Dana Budeanu a taxat ținutele fotbaliștilor.
„De aici vine și discrepanța. Ca fotbalist din România, atât timp cât n-ai ajuns unul foarte mare pe plan internațional și nu ai ajuns la nivelul unui fotbalist de top, e clar că n-ai cum să te compari cu ei de dimineața până seara, pentru că n-ai ajuns la acel nivel financiar. Nu te poți compara cu ei nici din punct de vedere vestimentar, nici al tatuajelor sau al mașinilor, pentru că tu ești un sărac, da?

”Domnul Alibec…îi place moda”
Sunteți niște țărani. În loc să jucați… Jucați fotbal. Întrebați-l pe Hagi. Pentru mine e un Dumnezeu la propriu. Vorbesc despre el toți cretinii (…) Sunteți niște fotbaliști proști. Domnul Alibec… îi place cu moda. Nu știu dacă e bun, îți doresc să fii bun. Stilul tău vestimentar e unul care se vrea vizibil. Stilul tău nu este mișto. Torje… nu, l-am văzut. Este la propriu exemplul perfect de fotbalist român mediu care vrea să aibă tot felul de pantalonași și costumașe”, a mai spus Budeanu.

Creatoarea de modă și PRO TV-ul
PRO TV a anunțat, la finalul lunii octombrie, că a încetat colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu, cea de la care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a distribuit postarea care a luat în derizoriu inițiativa ”Dăruiește Viață”, ce clădește un spital în București pentru copiii bolnavi de cancer din donații. Stilista a acuzat că cele două fondatoare, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, sunt interfața lui Vlad Voiculescu, idee cu care Firea a rezonat. PRO TV a luat decizia de a pune punct rubricii Danei sub motiv că trustul nu se asociază cu principiile stilistei.

sursa