Scitech

De ce să punem telefonul într-un pahar de sticlă

Tehnologia a evoluat extrem de mult, iar acest lucru ne face să fim dependenți de echipamentele electronice. Unul dintre cele mai indispensabile vieții este telefonul mobil, de care cu greu ne despărțim. El poate fi folosit în extrem de multe moduri și ne este un prieten de nădejde.

Pe lângă toate funcțiile și utilitățile pe care le are, smartphoneul a devenit și un ajutor pentru a ieși din orice situație. Acum nu mai avem nevoie de camere foto profesionale după noi, telefoanele având această funcție avansată. Când plecăm în concedii, nu trebuie să ne mai luăm cărți la noi. Cu ajutorul telefonului putem citi orice, oricând. Dacă rămâi pe întuneric, cu siguranță apelezi la lanterna telefonului pentru că pe el îl ai la îndemână.

Trezitul dimineața este o problemă destul de serioasă pentru mulți dintre noi. Ceasurile deșteptătoare sunt de mult timp uitate. Cine are nevoie de așa ceva când ai telefonul mobil la îndemână? Totuși volumul acestuia nu este unul destul de ridicat, iar unui somnoroși pot avea dificultăți în a se trezi.

Dacă ești genul a cărui somn este greu și adânc, iată un truc care te ajută. Pune telefonul mobil într-un pahar. În acest mod poți crește volumul sonerii, în plus, ești obligat să te ridici pentru a scoate dispozitivul și a opri alarma. Așa te vei trezi cu siguranță.

Acest truc este unul de milioane pentru somnoroși. Sunetul reverberă în interiorul sticlei, ceea ce va produce un volum mult mai mare în comparație cu cel al difuzorului. Metode nu este una chiar plăcută, mulți dintre noi preferând să ne trezim ușor. Totuși ea este extrem de eficientă pentru persoanele a căror somn este greu.

Telefonul pus într-un pahar va fi o metodă care probabil te va enerva groaznic la început, însă este o metodă extrem de eficientă.

Paharul poate fi înlocuit de o vază pentru flori goală, pentru ca sunetul să reverbere mult mai puternic.

sursa