Showbiz

Delia: „Nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele”

Delia, una dintre cele mai de succes artiste de la noi, a dat de înțeles în nenumărate rânduri că nu-și dorește copii. Din această cauză, a primit o serie de critici pe rețelele sociale.

Delia a spus clar și răspicat, în repetate rânduri, că nu-și dorește copii, fapt pentru care primește numeroase critici pe rețelele sociale.

Viața fără copii e ca nunta fără lăutari, din păcate”, i-a scris un internaut pe Tik Tok. Delia nu s-a lăsat mai prejos și a dat un răspuns ironic.
Așa e, și, totuși, uite ce liniște e, iar nunta fără lăutari poate fi nuntă cu manele”, a spus vedeta, relaxându-se pe marginea unei piscine.
Cu toate astea, există și persoane care susțin decizia artistei.

Fiecare cu decizia lui. Eu am patru copii. Dacă cineva își dorește copii, îi invit acasă la mine să se răcorească de dorințe”/ „Mulți părinți își bat joc de copii, măcar ea, prin alegerile sale, nu face rău nimănui”/ „Haideți să recunoaștem: multe mămici ne-am dori să fim măcar o săptămână în locul ei”/ „Nu toți trebuie să avem copii. Acestea sunt preconcepții din păcate. Să facă fiecare ce vrea și să fim fericiți”/ „Adevărul este că nu poți să te bucuri de viață până niște mucoși nu-ți mănâncă anii și banii”/ „Sunt de 13 ani împreună cu soțul meu. Luna trecută am făcut operație de sterilizare pentru că nu vrem să avem copii. Este cea mai bună decizie”/ „Majoritatea geniilor nu au copii”, sunt doar o parte dintre comentariile scrise în secțiunea de comentarii la Tik Tok-ul postat de Delia.

sursa