Showbiz

Johnny Depp și-a bătut fosta soție în repetate rânduri! Judecătorii au dat verdictul final în cazul actorului

Scandalul dintre Johnny Depp și Amber Heard pare să fi ajuns la final, cel puțin asta au decis jduecătorii care au ajuns la un verdict final: actorul și-a bătut fosta soție de nu mai puțin de 14 ori în timpul căsniciei lor. Decizia a fost luată după ce blondina și-a acuzat fostul partener de viață că a agresat-o și se teme pentru viața ei.

Johnny Depp și-a bătut soția în peste 10 situații
Bineînțeles Johnny Depp nu a putut accepta hotărârea Instanței și a contestat decizia judecătorilor și a cerut rejudecarea cazului. Totuși, după ultimele înfățișări care au avut loc recent, tribunalul nu i-a permis actorului acest lucru. Starul de la Hollywood susține că fosta lui soție i-a manipulat și mințit pe magistrați, după ce a declarat că va dona suna de 7 milioane de dolari obținută în urma divorțului, însă acest lucru nu s-a întâmplat încă.

„Nu acceptăm că există motive să credem că judecătorul ar fi fost influențat de orice astfel de percepție generală pe care se bazează domnul Caldecott. În primul rând, el nu se referă la donația ei caritabilă deloc în contextul faptelor centrale cazului. Din contră, le menționează în acest context foarte particular… și după ce s-a ajuns la concluzii privind 14 incidente.”, a spus judecătorul Underhill.
sursa