Showbiz

Adelina Pestrițu a ajuns de nerecunoscut

Adelina Pestrițu a ajuns de nerecunoscut. Fosta soție a lui Liviu Vârciu nu mai seamănă deloc cu persoana din perioada în care era dansatoare în cluburi. Astfel, internauții au provocat-o în repetate rânduri să recunoască intervențiile.
Fetelor am rămas datoare cu un subiect pe care vreau să-l dezabtem aici pentru că au fost multe întrebări. Da, am botox. Nu e un subiect tabu. Am impresia că ne e frică să vorbim despre botox, despre operații. E 2023 și încă e gândirea asta. Eu nu aș vrea să mai fie. Trebuie să ne simțim bine în pielea noastră. Bun, vorbim despre operații estetice. Știi care e problema, de fapt, cred că multe fete ar fi foarte deschise pe acest subiect.

Eu nu am simțit nevoia să fiu de la început pentru că societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment, indiferent ce ai face, mai ales când e vorba despre operații estetice. Aruncă cu hate doar așa pentru că ți-ai permis să intri în cabinetul medicului estetician. De ce să trăim așa? Asta am vrut și asta am simțit. O să o fac de câte ori simt eu și vreau. Și eu am trăit cu teama asta la început. Nu este nimic greșit. Mai rușinos este să spui la sfârșitul vieții că ai trăit după părerea oamenilor și după cum au vrut ei. Să mergi să repari niște lucruri nu mi se pare deloc rău”, a declarat Adelina Pestrițu

sursa