Showbiz

Denisa a primit RĂSPUNSUL de la medicii din CUBA: „Dosarul ei a ajuns la trei institute, i-au trimis o substanţă”

Leo Iorga a spus în direct la „XNS” ce răspuns au trimis doctorii din Cuba, unde dosarul medical al Denisei Răducu a ajuns.

Artistul care a fost tratat acolo pentru o boală mortală a dezvăluit ce recomandări au făcut specialiştii din Cuba, dar şi ce sfat are el pentru artistă şi toţi cei care o cunosc.
Din păcate, medicii din Cuba nu o pot primi pe Denisa Răducu pentru a o trata. Dezvăluirea a fost făcută de Leo Iorga la „XNS”.
Doctorii din America au tratamentul minune pe care o poate salva pe Denisa Răducu. Leo Iorga susține că acest medicament costă 300 de mii de dolari.

Anamaria Prodan s-a ocupat, dar am luat şi eu legătura acolo. (…). În acest moment nu sunt disponibile, în toate cele trei institute, s-au comunicat rezultatele, sunt în cercetare. În aceste condiţii, în care medicina alopată îşi ia mâna de pe pacient – trimiterea la îngrijirea paliativ. (…). Mai există o şansă în America, dar acolo tratamentul e foarte scump. (…). Sfatul meu e rugăciune puternică (…). Lupta ei pentru viaţă o ajută mult. (…). Au trimis un răspuns, o substanţă, pe care ea o are, din câte am înţeles – ca vaccin, ca imunologie, nu există pentru ea. Dosarul a ajuns în Cuba, a fost tradus. (…)”, a declarat Leo Iorga în cadrul emisiunii „Xtra Night Show„.

„Aşteptam soluţia din Cuba. Aveam răspunsul de la un spital, dar de la celelalte două, nu”, a spus naşul Denisei Răducu.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala teribilă cu care a fost diagnosticată la ficat. Artista şi membrii familiei speră la o minune care să câştige lupta pentru viaţă. Părinţii artistei, Geta şi Emilian, au divorţat în 2006, iar vedeta şi sora ei au rămas în custodia mamei.

Spynews.ro