Advertoriale

Descoperă alături de Creative Nails secretul unghiilor perfecte

Manichiura poate fi ridicată la rang de artă dată fiind evoluția de care a avut parte în ultimii ani, însă pentru ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor este necesar să ții cont de câteva mici trucuri. De la tehnica pe care o abordezi, la produsele utilizate, totul trebuie să fie în concordanță cu felul în care vrei să arate unghiile în final, iar pentru asta, iată câteva dintre secretele marilor profesioniști, printre care se numără și alegerea top coat-ului potrivit: https://creative-nails.ro/categorie-produs/top-coat.

Pregătește unghia în mod corespunzător

Mare parte din rezistența și aspectul manichiurii este dată de etapa inițială în care unghia și cuticula sunt stilizate în conformitate cu rezultatul final. Îndepărtarea uniformă a pielii din jurul patului unghial și matifierea întregii suprafețe sunt pași esențiali fără de care efectul final va fi departe de cel vizat. Așadar, uniformizează, șlefuiește, corectează fiecare detaliu înainte de a începe să adaugi orice fel de produs.

Alege arhitectura manichiurii în funcție de particularitățile unghiei

Chiar dacă trendurile primează și din ce în ce mai multe cliente vin la programare cu o idee întipărită asupra felului în care vor să arate unghiile lor, alegerea este una mult mai personală, dincolo de preferințe estetice. Este obligatoriu să ții cont de forma naturală a unghiei, de direcția de creștere și de posibilitățile de modelare în vederea obținerii unei manichiuri care rezistă și care complimentează mâna clientei. Fie că vorbim de o unghie concavă sau convexă, cu tendințe de creștere neregulate sau de o suprafață prea mică de lucru, cu tehnica corectă și produsele potrivite se pot realiza minuni.

Folosește doar produse de calitate superioară

Chiar dacă multe persoane cred că talentul și tehnica sunt singurele aspecte care contează în realizarea unghiilor perfecte, experiența spune că produsele pe care alegi să le folosești pot influența până la 50% din rezultatul final. Alegerea unora de calitate nu doar că îți va ușura munca, dar va valorifica și rezultatul final. Aplicarea uniformă, pigmentarea optimă, maleabilitatea, densitatea adaptată și rezistența la factori externi sunt principalele aspecte prin care un produs profesional se diferențiază de unul de calitate îndoielnică. Creative Nails este locul în care vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți contura un kit complet cu produse care se ridică la nivelul așteptărilor.

Dă timp atenției la detalii

Detaliile fac diferența în orice aspect al vieții noastre, cu atât mai mult în cazul serviciilor de înfrumusețare unde cea mai mică chestiune poate influența complet rezultatul final. Dă timp să analizezi, să șlefuiești, să vizualizezi, în așa fel încât și tu și clienta să fiți mulțumite în final. Aplică straturi subțiri, uniforme, polimerizează suficient, pilește extremitățile, finisează în mod repetat și asigură-te că fiecare unghie arată exact așa cum îți dorești.

Sigilează întreaga muncă cu un top coat pe măsură

Și dacă am detaliat toți pașii prin care poți ajunge la o manichiură care impresionează prin aspect și rezistență, este foarte important să aducem în discuție puterea ultimului strat aplicat. Top coat-ul poate să schimbe întreg rezultatul obținut până în acest punct. Oferă strălucire, luciu, adaugă o notă de unicitate sau chiar matifiază manichiura, în funcție de produsul ales. De asemenea, este esențială o aplicare corectă și suficient timp de polimerizare sub lampă pentru a îmbrăca complet toate celelalte straturi deja setate pe unghie, în așa fel încât întreaga muncă să îți fie protejată ca de un scut imbatabil. O variantă foarte căutată și apreciată este Diamond Top Coat de la Cupio care cu siguranță va depăși așteptări și te va ajuta să îți îmbunătățești serviciile.

Unghiile perfecte sunt mai ușor ca oricând de obținut atunci când ai în kitul tău produse profesionale de la Creative Nails!