Social

Descoperă ce spun liniile de pe încheietura ta

Descoperă ce spun liniile de pe încheietura taLiniile de pe încheietura mâinii sunt curbate și orizontale, fix sub palmă și sunt pline de semnificații.
Aceste linii sunt cunoscute drept Linii Rascette și arată, în principiu, cât de lungă va fi viața ta și cât de prosperă, dar pot da indicii și despre destin, sănătate și stabilitatea mentală.

Pentru a afla ce spun acestea, trebuie să te uiți cât de multe sunt și ce forme, lungimi și adâncimi au.

Prima linie – dacă linia chiar de sub palmă este bine definită și nu se întrerupe, vei trăi cel puțin 28 de ani, chiar mai mult.

A doua linie – dacă a doua linie este foarte vizibilă și continuă, poți sta liniștită că vei avea suficienți bani și fericire până cel puțin la vârsta de 56 ani.

A treia linie – aceasta este cea mai joasă linie pe care o au majoritatea oamenilor și indică o viață de aproximativ 84 ani, în care vei avea o influență foarte mare asupra celor din jurul tău. Acest lucru ar putea însemna că vei fi faimoasă sau că vei fi un mare specialist în domeniul de activitate pe care ți-l vei alege.

A patra linie – în timp ce majoritatea oamenilor au doar trei linii, unii norocoși au chiar și patru. A patra linie o întărește de fapt pe a treia, iar cei care o au, primesc șansa unei vieți de până la 100 de ani.

Cu toate acestea, liniile de pe încheieturi, numite și „brățări” sau „rascette” au influențe diferite la femei față de bărbați.

Feminis.ro