Politica

Diana Şoşoacă: „Acum se pregătesc interdicţiile de Paşti”

Senatoarea Diana Şoşoacă a fost prezentă luni în studioul România TV, la emisiunea lui Victor Ciutacu, Punctul Culminant, unde a comentat noile restricţii introduse în mai multe mari oraşe din România, printre care şi Bucureştiul.
Diana Şoşoacă a răspuns, în primul rând, urărilor colegilor de platou, prilejuite de Ziua Internaţională a Femeii, şi a declarat că a primit flori şi chiar le-a mirosit, în ciuda faptului că, în urmă cu ceva timp, spunea că a fost sfătuită să nu primească flori de la persoane necunoiscute, deoarece ar putea fi stropite cu otravă. Apoi, senatoarea a trecut la critica adusă autorităţilor şi la a-i îndemna pe români să nu respecte restricţiile impuse de autorităţi.

„Am primit flori si le-am si mirosit. Ba chiar i-am si imbratisat, fara masca. Si le multumesc tuturor colegilor si angajatilor de la Parlament, pentru ca toti si-au facut un reflex, cand ma vad isi dau masca jos si spun „ma scuzati doamna”.
Anularea drepturilor se realizeaza pas cu pas. Ceea ce se intampla acum este pentru pregatirea interdictiei de Pasti, pentru ca atunci lumea se duce in jurul orei 23 la biserica. Este un atac asupra Constitutiei. Dar eu va spun: eu nu am tinut niciodata cont de ele, pentru ca nu au nici o baza constitutionala, nu au nicio logica si niciun stidiou la baza.

In stare de urgenta au existat petreceri, in ilegalitate, ca pe vremea comunismului. Nu o sa opreasca nimeni normalitatea, mai ales in Romania, mai ales ca toate tarile europene anuleaza pas cu pas aceste restrictii.

Noi nu vom sta niciodata in casa si chiar rog poporul roman sa iasa din casa dupa ora 22. Eu lucrez cu hotararile instantelor si am legaturi cu alti avocati din Europa. In Austria, Curtea Constitutionala a anulat toate hotararile abuzive. Curtea de Apel din Lisabona a anulat carantinarea a patru persoane, deoarece a considerat ca testul PCR nu poate sta la baza acestei masuri, ci doar un set de investigatii complete facute de medici. CAB a anulat toate hotararile domnului Raed Arafat cu privire la aceste dispozitii cu invatamantul.

Dar evident, globalismul si toata aceasta presa aservita globalismului nu face decat sa intareasca aceasta propaganda. In Germania se incearca constituirea celui de-al doilea tribunal gen Nurenberg.

In Franta nu mai au curaj sa le interzica tinerilor. Tinerii se aduna, beau, fumeaza, asculta muzica, iar Politia nu mai intervine, pentru ca au fost miscari de strada. Nici nu se mai poarta masca, nici jandarmii nu mai poarta masca. Astea sunt lucruri vazute de mine. De ce nu spuneti ca sunt milioane de oameni pe strazi in Europa si protesteaza si s-a ajuns pana la batai cu jandarmii si politistii. In America, dupa manifestatiile alea, de ce nu au fost infectari? Ca eu nu am auzit.”, a spus Diana Şoşoacă.

sursa