Politica

Diana Șoșoacă: ”Dacă mai puneți mâna pe mine v-o luați”

Un nou circ marca Diana Șoșoacă a avut loc marți în Ministerul Sănătății, la doi pași de cabinetul ministrului Alexandru Rafila. În rolul principal a fost chiar președinta S.O.S România care a mers pentru o audiență cu șeful de la Sănătate, iar în rol secund un jandarm care a avut ghinionul să îi iasă în cale.
Ajunsă în sediul instituției, Diana Șoșoacă a cerut audienţă la ministrul Alexandru Rafila pentru a cere lămuriri despre cazul halucinant din Urziceni, dar și despre situaţia bolnavilor de cancer.

Între timp, senatoarea și-a scos telefonul din dotare și a început să filmeze pe holurile instituției, unde se deplasa nestingherită dintr-o parte în alta.

La un moment dat, Diana Șoșoacă s-a îndreptat către o ușă care facilita accesul către curtea interioară a ministerului, timp în care un jandarm s-a poziționat în fața sa și a informat-o că nu are voie să se deplaseze în anumite încăperi din instituție decât cu aprobare.

În acel moment, senatoarea urlătoare s-a activat și a început să țipe și să îl amenințe jandarmul care încerca să își facă datoria.

Ce faceți, puneți mâna pe mine? Știți că nu aveți voie?(…) Nu aveți dreptul! I-a citiți legea 96/2006 articolul 26. Dacă mai puneți o dată mâna pe mine să știți că voi reacționa exact cum trebuie ca la carte! Să nu vă permite-ți vreodată să mă atingeți! Sunt purtător al autorității de stat aveți obligația să mă respectați! Dacă o singură dată mai puneți mâna pe mine v-o luați, v-o luați legal”, i-a spus Diana Șoșoacă jandarmului.

sursa