Showbiz

Diana Șoșoacă: „Toți bărbații și-ar dori o soție ca mine”

Avocata a vorbit despre viața ei personală în emisiunea lui Denise Rifai. Ce a povestit despre soțul ei?

Nu este niciun secret faptul că Diana Șoșoacă este una dintre cele mai vocale personalități care au trecut vreodată prin Parlamentul României.

Cu toate că nu se teme să spună lucrurilor pe nume, senatoarea nu a vorbit niciodată despre viața ei personală, cel puțin până de curând, când a fost invitata lui Denise Rifai, acolo unde a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața ei personală.
Avocata a vorbit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de pe Kanal D, despre relația ei cu Silviu, bărbatul cu care și-a unit destinul în fața lui Dumnezeu. Relația lor este una puternică, căci împărtășesc aceleași valori și luptă pentru același scop.

Diana Șoșoacă și soțul ei au un singur copil: România, țara pe care încearcă să o apere de toți cei care au alte planuri decât să o facă
Senatoarea este convinsă că mulți bărbați și-ar dori lângă ei o femeie cum este ea, căci nu prea stă pe acasă, fiind mai tot timpul ocupată, însă partenerul ei de viață face tot ce îi stă în putință pentru a fi alături de ea.
Cred că toți bărbații și-ar dori o soție ca mine pentru că nu prea stau pe acasă și ar sta foarte liniștiți, numai că văd că Silviu o caută cu lumânarea, stă pe lângă mine. Da, este cea mai mare iubire a vieții mele, prietenii noștri spun că noi avem cel mai frumos copil de crescut: România.

Ne-am cunoscut exact într-o luptă d-asta pentru România, pentru apărarea a tot ceea ce a mai rămas românesc. I-au închis vreo 3-4 site-uri în care vorbea despre lupta pentru recucerirea suveranității României, mai avem totuși o șansă. Pe vremuri mai și găteam, acum, când gătesc e sărbătoare. Deschide o șampanie că a gătit nevasta, ce să spun.
Sunt liniștită, vorbește el acasă, ca eu să pot să compensez în public. Inteligența, sclipirea, impetuozitatea, curajul de a spune lucrurilor pe nume, verticalitatea și foarte multe cunoștințe de istorie (n.r așa a cucerit-o soțul pe Diana Șoșoacă). M-a cucerit cu inteligența, evident. Nu mai avem 15 ani să ne cucerim cu frumusețea. Frumusețea este interioară, mentală”, a explicat Diana Șoșoacă la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

sursa