Politica

Dragnea: Este un miting politic

Dragnea, despre proteste. Liderul PSD spune că ceea ce se întâmplă în Piața Victoriei este un miting politic, pentru că oamenii aduşi în autobuze, cu trenuri arată organizare, nu un miting spontan.

Este un miting politic. Oamenii aduşi în autobuze, cu trenuri arată organizare, nu un miting spontan”, a declarat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a avertizat că este nevoie ca protestele să nu escaladeze. ”Două manifestaţii egale pot scăpa de sub control şi am putea ajunge în situaţia în care ţara ar fi sfâşiată Fac un apel către toţi românii să fie calmi şi să nu escaladăm aceste proteste. Nimeni dintre actorii politici nu profită din asta. Cine crede că profită se înşeală amarnic”, a spus Liviu Dragnea.
El l-a acuzat pe preşedintele Klaus Iohannis că a contribuit la iniţierea protestelor şi i-a cerut să facă acum un apel la calm. ”Mesajul preşedintelui Iohannis este şi de mine aşteptat. Nu cred că Guvernul a scos oamenii în stradă”, a conchis Dragnea.

Protestele faţă de ordonanța de urgență privind codurile penale continuă și duminică, astăzi fiind anunţat „cel mai mare protest” la care, încă de la ora 14.00, sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală oameni din toată ţara.

90.000 de oameni s-au strâns în fața Guvernul și numărul lor crește. Ieșirile de metrou de la Piața Victoriei sunt blocate de cei care vor să ajungă în stradă.

Libertatea.ro