Politica

Dragnea face acuzatii grave despre presedinte: „Procurorii îl așteaptă pe Iohannis cu DOUĂ DOSARE”

Dragnea face acuzatii grave despre presedinte: „Procurorii îl așteaptă pe Iohannis cu DOUĂ DOSARE”Seful PSD, Liviu Dragnea face acuzatii bomba despre Klaus Iohannis, acesta spune ca presedintele are doua dosare de care procurorii se vor ocupa de ele, relateaza evz.ro.

Liviu Dragnea a declarat pentru Antena 3, ca presedintele a lasat garda jos pentru semnarea decretului in ce priveste revocarea fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi, deoarece Klaus Iohannis era deja suspendat daca nu semna decretul cerut de PSD.

Dragnea a nunțat în cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei” că va continua să pună presiune pe președinte până va promulga toate legile justiției și modificările codurilor penale.

„Ăsta a fost motivul principal pentru care a semnat decretul de revocare. 32 de zile a stat și nu avea de gând să semneze decretul de revocare, nu avea niciun fel de rezervă în a disprețui Constituția.

Teama suspendării l-a făcut pentru că are un singur obiectiv, al doilea mandat, pentru a avea protecție, imunitate, să nu răspundă pentru niște fapte pentru care trebuie să răspundă.

Este vorba despre acel dosar în care se reclamă că a obținut o cază prin fals dovedit de instanță și sute de mii de euro pe care trebuie să le dea la stat și refuză.

El speră să aibă imunitate și protecție și să dea lecție de civilizație și de moraliltate. Revocarea e un prim pas, unul mic.

Doar schimbarea nu rezolvă problema.

Acțiunea trebuie să continue.

Nu trebuie să avem exitare în ceea ce privește susținerea pentru legile justiției, să fie promulgate, pentru Codul Penal și Civil să fie promulgate și intrate în vigoare, modificarea legilor privind siguranța națională.

Cei care au semnat protocoalele secrete să răspundă pentru ele, să continuăm presiunea pentru ca ele să fie denunțate, să declarăm efectele lor ilegale și pe ele ilegale și să sprijinim ministrul Justiției ca activitatea Inspecției Judiciare să nu fie blocată.”, a declarat Liviu Dragnea.