Showbiz

Ella, gestul neașteptat pe care l-a făcut la câteva zile de la moartea mamei sale

Ella se află în suferință după moartea mamei sale, însă încearcă pe cât posibil să își reia viața de dinainte de întâmplarea nefericită prin care a trecut.

În urmă cu circa două săptămâni, Ella a trecut prin cea mai grea zi din viața ei, după ce mama sa a plecat la cele veșnice, după lupta cu o boală cruntă, cancerul.
Răpusă de durere, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a postat o serie de mesaje emoționante în mediul online la vremea aceea, menționând că viața familiei ei nu va mai putea fi niciodată la fel fără buna lor mamă, care a plecat mult prea repede de lângă ei.
Acum, la distanță de câteva zile de la moartea mamei sale, Ella încearcă pe cât posibil să iasă din stările de profundă tristețe și să-și trăiască viața în mod normal, chiar dacă sufletul ei este măcinat de durere după moartea celei mai dragi ființe dinviața sa.

La scurt timp după ce mama sa a decedat, Ella a menționat că va suspenda colaborările profesionale o perioadă și că va face o pauză de la rețelele de socializare, însă se pare că a simțit nevoia să se îmbărbăteze și să încerce ca de acum înainte să se bucure de viață, chiar dacă mama sa nu mai este fizic alături de ea.

Așadar, Ella a decis să iasă din casă și să se bucure de prezența oamenilor dragi din viața sa.
Iată ce face acum Ella, la câteva zile de la moartea mamei sale.

Mesajul postat de Ella în mediul online, la scurtă vreme de la trecerea în neființă a mamei sale
La scurtă vreme după ce a primit crunta veste că mama sa s-a stins din viață, Ella a postat în mediul online mai multe mesaje pline de durere în care le-a împărtășit fanilor săi că trece prin una dintre cele mai dureroase perioade din viața sa.

8.11.2022 Cu greu pot descrie prin ceea ce trec acum!Preaiubita mea mama a plecat la cele veșnice!TE VOI IUBI MEREU MINUNEA NOASTRA!Mulțumim prietenilor si familiei pentru toată susținerea!Dumnezeu sa răsplătească!🖤💔😭😭😭😭”, a fost unul dintre mesajele pe care Ella le-a postat în mediul online, la scurtă vreme de la moartea mamei sale.

sursa