Showbiz

Sarah Prodan: ”Fetele Prodan nu prea au noroc”

Sarah Prodan nu mai vrea să audă de bărbați! După ce s-a despărțit de iubitul său cu care a avut o relație destul de lungă, fiica Aneimaria Prodan spune că nu mai are încredere în bărbați.
Sarah Prodan, pe urmele mamei sale. Sarah Dumitrescu este copia fidelă a mamei sale, nu doar la chip, ci și la caracter. Recent, tânăra a trecut printr-o despărțire extrem de dureroasă și din acest motiv nu mai vrea să mai audă de bărbați.
Sarah Dumitrescu s-a întors în România, anul trecut, pentru a o susține pe mama sa, care la vremea respectivă, se afla în proces de divorț de Laurențiu Reghecampf și a decis să rămână o perioadă pe plaiurile mioritice.

Blondina în vârstă de 23 de ani care foarte mulți ani a locuit peste ocean a reușit să se integreze în lumea bună a Capitalei și este nelipsită de la evenimentele mondene, dar și din cluburile de fițe.

Tânăra a fost deja curată de câțiva crai de București printre care se numără și Lino Golden, dar și Alex Delea, pe care i-a trimis la plimbare.

Recent, Sarah Dumitrescu a dezvăluit că a suferit foarte mult după despărțirea de iubitul său. Chiar dacă și-a pus sufletul pe tavă și a făcut totul ca relația lor să meargă fiica impresarei a fost în cele din urmă părăsită, iar asta a determinat-o să nu mai aibă încredere în bărbați.

Nu mai am prieten! Sunt dezamăgită de ultima mea relație. Sunt single acum și sunt fericită așa singură. Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste, în ultima vreme. Dar, mi-e mult mai bine așa singură deocamdată”, a declarat Sarah Dumitrescu

sursa