Showbiz

Anamaria Prodan i-a făcut de râs pe Reghecampf şi Corina Caciuc

În presa din Polonia a apărut un articol amplu a apărut îndespre divorțul momentului din România, cel dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. „Am creat o iluzie” şi „Este ca și cum ai cădea de pe Muntele Everest în Iad” sunt doar două dintre declarațiile sexy-impresarei!
Anamaria Prodan i-a făcut de râs pe Reghecampf şi Corina Caciuc în presa străină. Sexy-impresara a făcut declaraţii incendiare pentru jurnaliştii polonezi interesați de scandalul uriaș generat de soțul său, Laurenţiu Reghecampf.
„Nu cu mult timp în urmă, cunoscuta agentă de fotbal românesc Anamaria Prodan a oferit un interviu sincer în paginile „Transfers.info”, în care s-a confesat despre secretele vieții sale profesionale și private. Nimeni, și cu siguranță nu ea, nu se aștepta ca multe lucruri să se schimbe atât de dramatic într-un timp atât de scurt. Actualul soț al doamnei Prodan, Laurențiu Reghecampf, nu numai că a decis să caute fericirea alături de o altă femeie, dar a devenit și un erou al unui scandal în România. Despre el se vorbește în contextul relației sale cu o escortă”, scrie presa poloneză

sursa