Showbiz

Anamaria Prodan pune o singură condiţie ca să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut o serie de dezvăluiri incendiare! Sexy-impresara susține că Reghecampf este şantajat de Corina Caciuc, lucru care s-a întâmplat inclusiv în ziua în care și-au reînnoit jurămintele, acesta fiind motivul pentru care ar fi dispărut de la petrecere!
Anamaria Prodan, sigura condiţie să-i acorde divorțul pe loc lui Reghecampf.

Anamaria Prodan a izbucnit din nou la adresa lui Laurențiu Reghecampf, despre care spune că este jucat pe degete de Corina Caciuc, fiind șantajat și telecomandat de amantă!
De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirle pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine. I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara
Pe 7 februarie e primul termen la divorț, dar până atunci sunt procesele penale, în care Reghecampf trebuie să spună unde s-au dus banii. Cu pozele la fel, trebuie să vedem cum a dat pozele cu mine. În 49 de ani, nimeni de pe pământ nu a avut vreo fotografie cu mine goală. Dacă a șters mail-ul înseamnă că domnișoara „Gură de Aur” are acces la mailul lui! Dacă nu are voie să vină acasă să-și vadă copilul, înseamnă că nu are voie nici telefonul în mână să-l țină. Tot orașul se distrează!”, a mai dezvăluit Anamaria Prodan.

sursa