Showbiz

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Reghecampf

Anamaria Prodan este nemulţumită de condiţiile în care s-a pronunţat divorţul de Laurenţiu Reghecampf, astfel că impresara îşi cheamă soţul din nou în instanţă.
Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Reghecampf. Impresara a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea, fiind mulţumită de faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici de suma pe care o primeşte de la fostul ei soţ
Agenta FIFA, care a anunțat recent că i-a transmis fostului antrenor de la FCSB că vrea liniște, nu a fost deloc mulțumită cu decizia de la Fond și a declarat apel la Tribunalul Buftea. Anamaria Prodan a cerut ca divorţul să se pronunţe din culpa exclusivă a lui Laurenţiu Reghecampf, care ar fi înşelat-o în mai multe rânduri şi care este de mai bine de un an într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel.
Anamaria Prodan speră să aibă câştig de cauză la rejudecarea procesului de divorţ. „Nu știu când este procesul. Eu și copiii ne dorim să terminam circul din presă care nu face bine nimănui. I-am transmis lui Laurențiu de multă vreme că ne dorim liniște! A venit, zic eu, momentul să mergem frumos ca doi părinți mândri mai departe”, spunea Anamaria Prodan.

Avocatul vedetei anunţase încă de la finalul anului trecut că nu acceptă condiţiile divorţului şi că va face apel. „Din punctul meu de vedere, așa cum am discutat și cu doamna Prodan, o să se facă apel, o să vedem exact care sunt motivele pe care le-a avut instanța în vedere, în momentul în care a pronunțat hotărârea. În momentul în care vom vedea hotărârea, vom vedea care sunt șansele unui apel și în ce formă îl vom promova”, a declarat Barna Bolonyi.

sursa