Showbiz

Anamaria Prodan: „Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese”

Avocații Anamariei Prodan ar fi solicitat rejudecarea procesului de divorț. De asemenea, aceasta ar fi solicitat și o pensie alimentară mai mare pentru Bebeto.
Anamaria Prodan a vorbit despre informațiile apărute, recent, în presă, despre procesele cu Laurenţiu Reghecampf.

Nu știu nimic. Avocații mei se ocupă de tot. Eu nu mai am ce să vorbesc despre acest subiect din respect pentru societate și pentru copiii mei, în primul rând. Speram ca fostul meu soț și tatăl copilului meu să înțeleagă că le face rău cumplit copiilor și sa închidă aceste procese interminabile, pe care nu eu le-am deschis”, a spus Anamaria Prodan.

Nu i-am cerut eu pensie alimentară, doar el a fost cel care a deschis proces să stabilească judecătorii ce bani să-i dea băiatului lui. Nu eu am cerut program de vizită, pentru că ușa casei noastre este deschisă pentru el non-stop, ci el a cerut ca judecătorii să stabilească un program de vizită, pe care oricum nu poate să-l onoreze și nu a reușit niciodată.
L-am rugat să închidem aceste procese, căci nu îi fac cinste nici lui, nici mie și nici copiilor! Chiar, mai mult, eu mi-am cerut scuze în numele meu, al lui Reghecampf și al familiei pentru tot ceea ce s-a întâmplat! Fiecare este pe drumul lui fericit și asta înseamnă final de probleme pentru toată lumea. Oamenii fericiți și împliniți nu au timp de procese. Eu, una, nu am!”, a explicat Anamaria Prodan

sursa