Showbiz

Anamaria Prodan: „Oamenii vin și pleacă”

Anamaria Prodan și noul iubit sunt împreună de câteva luni. Acesta ar avea o situație financiară foarte bună și ar fi trecut și el printr-un divorț, iar cei trei copii ai săi l-au cunoscut deja.
Totul în lumea asta e temporar. Viața se schimbă, oamenii vin și pleacă și anotimpurile nu rămân niciodată. Așa că indiferent prin ce treci acum nu uita niciodată că situația ta din prezent nu e destinația finală.”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan.

După experiența prin care a trecut, Anamaria Prodan își dorește acum să fie cât mai discretă cu viața sa amoroasă.

Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, a spus Anamaria Prodan.
Anamaria Prodan mai spune: „Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere, pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am să trăiesc în liniște, frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat”.

sursa