Showbiz

Anamaria Prodan: „Eu cu Laurențiu comunic non stop”

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Spre surprinderea fanilor, cei doi nu și-au întrerupt comunicarea și discută în fiecare zi.
Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga. Dacă el nu vrea să meargă la tatăl lui…

Sunt alegerile copiilor mei, le respect, vorbim frumos despre Laur și ne gândim cum s-a ajuns aici. Până închid ochii o să rezolv puzzle-ul asta: cum a ajuns fetița asta (Corina Caciuc n.r) atât de aproape de noi?(..) Laurențiu a fost doar o pradă ușoară”, a dezvăluit Anamaria Prodan.
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a creat multe discuții. Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și a acoperit chipul lui Laurențiu Reghecampf, pe care îl avea tatuat pe spate, alături de copiii lor.

Impresara a decis să își facă un alt tatuaj care să îl acopere pe cel cu fostul soț. Ea a publicat o fotografie cu noul său tatuaj și a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan avea un tatuaj imens pe spate, cu cei trei copii ai săi, dar și cu Laurențiu Reghecampf. Astfel, direct din vacanța în Turcia în care se află alături de fiica sa Sarah, impresarul a publicat o fotografie cu noul său tatuaj.

Aceasta a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

sursa