Showbiz

Ella Tina, trădată din nou de iubit

Ella Tina a avut parte din nou de trădare în viața sa? Fosta iubită a lui Jador a încecat să-și protejeze relația, însă, din nefericire, și aceasta a avut aceeași soartă ca precedenta?
Ella Tina a trecut prin situații neplăcute în plan sentimental în trecutul nu foarte îndepărtat. Acum se pare că fosta iubită a lui Jador întâmpină din nou probleme în dragoste, după ce ultima sa relație s-a încheiat cu infidelitate din partea fostului ei iubit.
Iată ce mesaj a postat tânăra în mediul online, în urmă cu doar câteva ore!
După ultimul eșec în plan sentimental, Ella a decis să fie foarte discretă în privința relațiilor sale amoroase. Și-a învățat pe deplin lecția în trecut, așa că a decis să îți trăiască viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, lucru care s-a și întâmplat, numai că măsurile sale de precauție se pare că nu au dat roadele pe care le aștepta.Cu puțin timp în urmă, tânăra a postat în mediul online un mesaj prin care a dat de înțeles că a fost din nou trădată în dragoste și că nu a fost apreciată ca persoană. Fără să ofere prea multe detalii despre situația cu care se confruntă, a lăsat să se înțeleagă că a trecut printr-un nou eșec în plan sentimental.
Într-o zi, toată dragostea pe care ai dat-o oamenilor nepotriviți se va întoarce la tine în cineva care a așteptat toată viața genul tău de iubire.”,a fost mesajul pe care Ella Tina l-a postat în mediul online.

sursa