Scitech

Facebook permite ca postările să fie transferate în Google Docs și Blogger

Dezbaterea despre portabilitatea datelor
Instrumentul este îmbogățit cu transferul de postări. Redenumit „ Transferați-vă informațiile ”, permite exportarea postărilor în Google Docs, Blogger și WordPress.com. Puteți republica textul sau îl puteți salva pentru arhivare. Facebook explică faptul că a luat în serios problemele de securitate și confidențialitate: va trebui să introduceți parola contului dvs., ceea ce va permite criptarea datelor către serviciul de destinație.

Facebook anunță, de asemenea, că intenționează să extindă tipurile de date și partenerii în viitor. Cu toate acestea, rețeaua socială solicită legislatorilor din întreaga lume să convină asupra portabilității datelor: care ar trebui să fie transferabile? Și cine este responsabil pentru datele de îndată ce au fost transferate?

Răspunsurile la aceste întrebări vor ajuta la clarificarea regulilor și la construirea unui ecosistem de portabilitate care să răspundă nevoilor cât mai multor utilizatori posibil, indiferent de platforma lor preferată. Facebook speră că noul său instrument va ajuta la promovarea discuțiilor cu privire la acest punct foarte important pentru utilizatorii de internet.
sursa