Scitech

Instrumentul de transfer Facebook vă permite să vă mutați media pe Google Photos

lansarea instrumentului de transfer foto Facebook a progresat constant în ultimele câteva luni.

În februarie, instrumentul a fost pus la dispoziția utilizatorilor din America Latină și Asia Pacific, iar în martie, a ajuns pentru Facebookers în Uniunea Europeană, Marea Britanie și Africa. Cei din Canada și SUA au acces la instrumentul de transfer în aprilie.
Instrumentul de transfer de fotografii Facebook este în sfârșit disponibil pentru utilizatorii din întreaga lume, a anunțat joi gigantul rețelelor de socializare.

Lansat pentru prima dată în decembrie anul trecut în Irlanda, instrumentul permite utilizatorilor să își transfere cu ușurință fotografiile de pe Facebook pe alte platforme – Google Photos , până în prezent. Anterior, utilizatorii ar trebui să își descarce imaginile de pe Facebook, apoi să le încarce manual pe un alt serviciu.

Nu este mare lucru dacă aveți de-a face doar cu câteva zeci de fotografii sau cam atât, dar pentru cei cu sute de imagini, procesul necesită destul de mult timp.

Facebook a spus că instrumentul se bazează pe codul dezvoltat pentru proiectul de transfer de date , o inițiativă open-source care implică mai mulți giganti tehnologici, inclusiv Apple, Microsoft și Twitter. Scopul este de a promova portabilitatea datelor între platformele online.
Pentru a da un vârtej, pur și simplu navigați în secțiunea „Informațiile dvs. Facebook” din meniul de setări și selectați „Transferați o copie a fotografiilor sau videoclipurilor dvs.”.

De acolo, va trebui să vă verificați identitatea prin trimiterea parolei, selectați destinația pentru media și alegeți „Confirmare transfer”.