Social

Familia Luizei Melencu, mesaj dureros. A ajuns la pamant de durere: „O să fii mereu fetița mea”

Familia Luizei Melencu, mesaj dureros. A ajuns la pamant de durere: „O să fii mereu fetița mea”Au trecut peste 10 luni de la cazul Luizei Melencu si Alexandra Macesanu, in care familiile lor si prieteni sunt disperati, cauta intrebari fara raspunsuri, mama Luizei isi striga dorul pe internet, relateaza spynews.ro.

Monica Melencu, fiind mama Luizei, a transmis un mesaj cutremurator pe toate retelele de socializare, spunand ca mai crede intr-o minune ca fiica ei inca este in viata.

„În ochii mei, nu e nimeni care să-ți egaleze frumusețea, niciun cuvânt care să descrie cât însemni tu pentru mine, nimic care m-ar putea face să te iubesc mai puțin.

Orice vârstă ai avea, pentru mine o să fii mereu fetița mea!”, a scris Monica Melencu.

Alături de Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu a fost răpită de Gheorghe Dincă și dusă la casa lui din Caracal. Probele indică toate acest lucru, însă soarta fetei rămâne un mare mister.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru opt infracțuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol (două), omor calificat (două) și profanare de cadavre (două).