Actualitate

FARA CREER-Suzy s-a filmat în timp ce făcea amor cu câinele ei!

FARA CREER-Suzy s-a filmat în timp ce făcea amor cu câinele ei!Suzy Cairns, o femeie în vârstă de 39 de ani, s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu câinele ei, un labrador. Anchetatorii au mai găsit în telefonul femeii şi imagini cu minori abuzaţi sexual.

Suzy Cairns, în vârstă de 39 de ani, şi-a abuzat animalul de companie în perioada februarie 2016 – aprilie 2017. Femeia s-a filmat în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu labradorul ei.

În imaginile găsite în telefonul femeii se vede cum aceasta îşi ungea câinele cu frişcă, după care o lingea după el. Suzy Cairns pledat vinovat în gaţa magistraţilor, recunoscându-şi faptele, potrivit mirror.co.uk.

Raportul politistilor a aratat faptul ca femeia a avut mai multe acte sexuale cu animalul de companie, pe care il obliga constant sa o penetreze.

Mai mult de atat, femeia devenise obsesiva de sexul cu cainele, ea invatandu-si animalul sa stea intr-o pozitie anume care sa ii aduca placere. Ea a fost prezentata in fata instantei si urmeaza sa fie condamnata.

Cancan.ro