Social

Femeie infectată cu coronavirus, mesaj şocant pe reţelele de socializare

Femeie infectată cu coronavirus, mesaj şocant pe reţelele de socializare
Femeie infectată cu coronavirus, mesaj şocant pe reţelele de socializare

O femeie infectată cu coronavirus a transmis un mesaj sfâşietor și a vorbit, în lacrimi, despre experiența traumatizantă prin care trece de când este în spital.

Sharon Cook, a fost internată pe 23 martie, după ce s-a infectat cu coronavirus.

Femeia a fost diagnosticată și cu sepsis, una dintre cele mai comune boli mortale.

Această afecţiune este deosebit de gravă, are o rată de mortalitate de cinci ori mai mare decât ictusul şi de zece ori mai mare decât infarctul.
Disperată, Sharon Cook a mărturisit că dacă ar fi dispus cineva să îi ia viața, ea ar accepta, doar să nu mai suporte durerile îngrozitoare prin care trece.

Acum am sepsis cu punct de plecare pulmonar și nu pot vorbi foarte bine. Respir cam greu, dar am oxigen, așa că sunt bine. Vreau doar ca oamenii să știe cât de important este să stea acasă. Nu merită să iască din case, chiar dacă le este dor de prieteni

Am avut febră și m-am simțit extrem de rău, timp de două săptămâni. Dacă s-ar fi oferit cineva să mă omoare, aș fi acceptat. Acum, primesc antibiotice de două ori pe zi și mă chinui să respir, dar în rest, îmi este mult mai bine decât mi-a fost atunci.

Este îngrozitor că nu mă pot mișca, nu pot face nimic, pentru că rămân fără aer. Nu mi-am spălat părul de două săptămâni. Pur și simplu nu am energie. Îmi este foarte dor de casă.

Nu ieșiți afară! Consecințele pot fi îngrozitoare! Să trecem peste această pandemie și apoi vom avea timp să facem ceea ce ne place”, a spus femeia.

sursa