Social

FEMINIS.RO-6 din 10 bărbați poarta…

Nu numai femeile se chinuie să arate bine când ies la întâlnire ci și 6 din 10 bărbați au cel puțin o pereche de lenjerie intimă norocoasă și un întreg ritual înainte de a ieși în oraș cu o femeie frumoasă.
Bărbații fac eforturi nu numai în ceea ce privește lenjeria intimă ci unii dintre ei cumpără chiar o întreagă ținută nouă dacă au parte de o întâlnire și consideră că pot fii norocoși, iar o cincime dintre cei chestionați se duc să se tundă pentru a arăta mai bine.

În mod surprinzător, 1 din 20 de bărbați țin chiar și dietă înainte de o seară importantă.

Purtătoarea de cuvânt a site-ului de online dating care a comandat acest studiu a declarat: „O primă întâlnire este foarte importantă atât pentru bărbați cât și pentru femei, deoarece prima impresie chiar contează. În acest sens, bărbații devin din ce în ce mai atenți cu imaginea lor și se apropie astfel de comportamentul femeilor. Oamenii s-au obișnuit deja ca bărbații să aibă mai multă grijă de sine, să se ducă la solar, la sală și să aibă o frizură îngrijită, dar chiar dacă aceștia investesc mai mult timp și efort în tot ceea ce privește înfățișarea, majoritatea bărbaților sunt încă superstițioși și au pantaloni sau boxeri pe care îi poartă la prima întâlnire cu femeia visurilor.

Cu toate acestea, majoritatea bărbații care ajung la o a treia întâlnire cu cineva deja nu mai știu unde sunt hainele considerate inițial norocoase, deoarece o relație nu ține doar de aspect ci și de personalitate, iar simțul umorului este un mare plus.

Purtătoarea de cuvânt a site-ului respeciv a adăugat: „Unele lucruri nu se schimbă niciodată, iar clișeul confom căruia oamenii caută parteneri cu simțul umorului este încă valabil, această caracteristică dovedindu-se foarte atrăgătoare pentru ambele sexe.

Deși femeile erau cândva mult mai atrase de bărbații mai în vârstă, acum majoritatea preferă să lege o relație de lungă durată cu un bărbat pe care să-l poată manevra și eventual care să fie mai tânăr decât ele, în locul unuia cu 10 ani mai în vârstă.

Pe de altă parte, bărbații preferă să se întâlneasă cu femei care au cam aceeași vârstă ca și ei.