Actualitate

Florin Călinescu il ataca din nou pe Liviu Dragnea

Florin Calinescu il critica dur pe seful PSD, Liviu Dragnea, a lasat un mesaj pe contul sau de Facebook, in care ia activitatea in Guvernului Romaniei, si problema lui de sanatate a lui Liviu Dragnea fiind din existenta lui Viorica Dancila, relateaza www.fanatik.ro.

De această dată, juratul de la ”Românii au talent” a susținut că i-a găsit job lui Dragnea.

„Miercuri, 3 aprilie, o delegație TVR condusă de Doina Gradea, PDG al SRTv, Smaranda Vornicu-Shalit, directorul Festivalului şi Otilia Iancu, manager de proiect, au avut o primă întâlnire cu George Scripcaru, primarul municipiului Braşov, pentru detalii privind organizarea evenimentului”, anunță TVR.

Drept urmare, Călinescu a venit cu o propunere care pune capăt căutărilor, arătându-le oamenilor că ”cel ales” este chiar sub nasul lor. „Tvr caută regizor care să meșterească ediția din acest an a Cerbului de Aur.

Ideea e ca spectatorul să fie ”orientat spre viitor”.

Livulică, e clar că jobul e pentru tine. E

și o căruță de bani la mijloc”, a scris Florin Călinescu pe contul său de socializare.

Data precedentă când a amintit de premierul României a fost chiar la ”Românii au talent”, emisiune în cadrul căreia este jurat.

Actorul a precizat, după numărul unui concurent, că: „S-a răsturnat tabla meseriilor, mai bine gunoier la Londra decat prim ministru”.