Showbiz

Florin Salam rapit de un camatar in Anglia. Acesta fuge de puscarie!

Florin Salam, a fost rapit de un interlop cu numele Sandu Hingheru din Anglia, asta fiind pentru ca la chemat pe artistul de manele sa ii cante acasa, dupa ce se ascundea trei ani de puscarie, relateaza spynews.ro.

Sursa din anturajul acestui cunoscut interlop, spun ca Sandu Hingheru a fost prins ieri dimineata in aeroportul din Anglia.

Peltz a fost condamnat după ce ar fi oferit bani cu camătă unor afaceriști „bolnavi” după jocuri de noroc, pe care îi racola din cazinouri, după ce aceștia pierdeau cume colosale.

„Cunosc că acesta a împrumutat sume de bani lui Gao Feng, cetăţean chinez, i-a împrumutat suma de 25.000 euro cu o dobândă de 10% pe săptămână, în luna august 2015, în incinta cazinoului X.

Ştiu că acesta i-a plătit două rate de dobândă, respectiv 5.000 euro şi încă 10.000 euro.

Întrucât Gao Feng nu i-a restituit suma de bani împrumutat Sandu Hingheru l-a ameninţat, în jurul datei de 20-25.08.2015 cu acte de violenţă, în sensul că va merge la el acasă şi îl va tranşa, de asemenea spunându-i va dispărea din România, dacă nu îi va plăti suma de bani.

Aceste ameninţări au avut loc atât în incinta cazinoului X, cât şi în faţa acestuia.

De asemenea, Sandu Hingheru i-a propus lui Gao Feng să îşi vândă maşina, un BMW X5 şi să îi dea banii din vânzare, dar acesta din urmă nu a fost de acord”, a declarat un martor, în timpul procesului.

Cămătarul apare în cartea lui Florin Salam, care își amintește că Hingheru l-a răpit de la o petrecere.

Maneliștii au fost duși cu forța într-un apartament din zona Aviatorilor, unde au fost puși să cânte până în zori.

Conform surselor ziuanews.ro, i l-ar fi făcut cadou lui Salam: „E al tău, frăţioru’ meu!

Face 6.000 de euro.

Vezi că te-ai scos cu mine, mai bine decât cu bulangiii ăia?!”