Politica

George Simion, înjurat în direct

După tensiunile din Parlament, dintre George Simion și Virgil Popescu, liderul AUR a ajuns să fie implicat într-un nou scandal, tot în direct. În platoul unui post TV, copreședintele partidului conservator a fost jignit în rafală de către Gelu Vișan, fost parlamentar din partea PDL și fost membru PMP.

Totul a început după ce George Simion l-a acuzat pe Gelu Vișan că a fost condamnat pentru viol, iar mai apoi a fost grațiat de către președintele Emil Constantinescu.

Gelu Vișan a început să-l înjure pe George Simion, iar apoi a declarat că a refuzat să intre în AUR, după ce a fost invitat de către Claudiu Târziu. În discuție s-a alăturat și senatorul, care a negat scenariul prezentat de către Vișan.
Gelu Vișan: George Simion, ești un nesimțit și un prost! Mă, prostule! Nu-i permit acestui golan să își bată joc de imaginea mea. Ești un golan și un derbedeu.

George Simion: E nebun la cap!

Gelu Vișan: Nu îmi spune mie că am fost condamnat și grațiat! Băi, nesimțitule! Dacă eram eu, îi dădeam un cap în gură. M-a sunat Claudiu Târziu să vin în AUR și i-am zis că nu vin din cauza papagalului ăsta de George Simion.

Claudiu Târziu: Ați vorbit vreodată cu mine la telefon în viața asta? Domnule Vișan, ați băut ceva în seara asta?

Gelu Vișan: Da, la telefon.

Claudiu Târziu: Eu nu am vorbit în viața mea cu Gelu Vișan, nu aveam de ce să îl chem în AUR pentru că nu spune nimic. Bă, dar ce minciună poate să spună, auzi?!

sursa