Showbiz

Gigi Becali, criză de nervi la TV „De ce nu-i dați drumul lui Liviu Dragnea? Ce pericol e el?”

Gigi Becali (62 de ani), fost membru în Parlamentul European și candidat la prezidențiale, a vorbit despre situația lui Liviu Dragnea (58 de ani), cel care ispășește în prezent o condamnare pentru fapte de corupție. Becali, la rândul său condamnat în trecut la închisoare cu executare, a izbucnit din cauza regimului pe care l-ar avea Liviu Dragnea în spatele gratiilor. În opinia sa, fostul lider al PSD ar trebui să primească mai des dreptul de a merge acasă în permisie, latifundiarul plângându-se apoi de condițiile pe care trebuie să le îndure condamnații din România.

„De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă.

La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a spus Becali, la Pro X.

Pe 27 martie 2019, Liviu Dragnea, fostul numărul unu de la PSD și fost președinte al Camerei Deputaților, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.
SURSA