Sport

Gigi Becali: „Nu mi-e frică de Farul, mi-e frică de Hagi!”

Gigi Becali a susținut o conferință de presă după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, câștigat de echipa sa cu 2-1.

FCSB s-a apropiat la trei puncte de liderul Farul și la un punct de CFR Cluj, fiind și singura aspirantă la titlu care a obținut victoria în a doua etapă a play-off-ului. Roș-albaștrii au câștigat datorită golurilor marcate de Andrea Compagno și Florinel Coman și deși s-au impus, Gigi Becali nu s-a arătat mulțumit de jocul prestat de echipa sa.

Meciul de la Sf. Gheorghe a fost și primul pentru Elias Charalambous, antrenorul cipriot care a semnat în cursul săptămânii trecute cu vicecampioana României.

Finanțatorul de la FCSB a susținut o conferință de presă unde a analizat jocul prestat de echipă, și-a exprimat nemulțumirile, însă și-a punctat și remarcații, având cuvinte de laudă despre câțiva dintre fotbaliștii săi.
Nu mi-e frică de Farul, mi-e frică de Hagi, pentru că Hagi antrenor e cât jumătate de Farul. De jumătatea aia îmi este frică. Dacă îi iei pe ai lor, îi iei pe ai noștri și îl bagi și pe Hagi lângă ei…e o problemă, dovadă ce s-a întâmplat. Când noi aveam 2-1 și trebuia să ne distrăm cu ei, ce a făcut el pe acolo, ce nu a făcut, a câștigat meciul în prelungiri. Nu cred, mai sunt încă opt meciuri, dacă nu e o echipă matură, valoroasă, deja începe rodajul, stresul, la noi, stresul la jucătorul mai puțin valoros e mai mare, poate cădea”.

sursa