Social

Gigi Becali, ”Nu ținem cont de carantină. Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el, musulman, ce facem noi?”

Patronul celor de la FCSB este hotărât să nu respecte restricțiile impuse de autorități în contextul înmulțirii cazurilor COVID din țară. Gigi Becali susține că va merge la biserică de Paște, iar Raed Arafat dorește să interzică slujba de la miezul nopții pentru că este musulman.

Gigi Becali îl pune la zid pe Raed Arafat. Afaceristul susține că va participa la slujba de Înviere indiferent dacă autoritățile vor interzice slujba. Patronul celor de la FCSB consideră că Paștele este o mare sărbătoare și nu poate Arafat care este musulman să decidă ce fac ortodocșii.

”Paștele e paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă” , a declarat Gigi Becali la
Romania Tv.