Sanatate

Implant de par prin tehnica Q-FUE – iată de ce pacienții fac această alegere

Cu toții știm cât de important este părul pentru aspectul fizic al unei persoane, fie că vorbim de bărbați sau de femei. Din păcate, pierderea părului poate fi o problemă destul de răspândită și asta se întâmplă încă din tinerețe. Există soluții pentru această problemă, iar una dintre cele mai inovatoare este tehnica Q-FUE de implant de păr.

Ce este tehnica Q-FUE?

Q-FUE este o tehnică modernă de implant de păr. Presupune folosirea unui dispozitiv de extracție pentru a preleva foliculii de păr de pe scalpul pacientului. Această metodă este considerată una dintre cele mai precise și mai eficiente metode de implant de păr disponibile în prezent. Este o procedură minim invazivă, care nu necesită tăieturi sau cusături și poate fi realizată într-o singură zi.

Presupune însă muncă manuală, foliculii de păr sunt extrași unul câte unul. Însă are rezultatele mult așteptate. De asemenea, implantarea acestora este realizată fir cu fir, manual.

Care sunt avantajele, vă întrebați

Există multe avantaje ale tehnicii Q-FUE. În primul rând, este o metodă minim invazivă, care nu lasă cicatrici sau urme vizibile. Față de metodele clasice, de data aceasta nu mai este necesară tăierea unor porțiuni din scalp. De asemenea, Q-FUE reduce riscul de deteriorare a foliculilor de păr, ceea ce poate duce la o rată mai mare de succes a implantului de păr. De asemenea, procedura are o perioadă de recuperare mai rapidă și o durere minimă după procedură.

Pacientul are parte de avantaje considerabile, de la faptul că sângerează mai puțin și până la faptul că își reia imediat activitatea după această procedură.

Cine poate beneficia de tehnica Q-FUE?

De implant de par prin tehnica Q-FUE poate beneficia orice pacient. Tehnica Q-FUE poate fi utilizată de oricine suferă de pierderea părului, indiferent de vârstă, indiferent că este vorba de bărbați sau femei. În general, această metodă este potrivită pentru persoanele care își doresc un aspect natural și să evite metodele invazive și dureroase de implant de păr.

Servicii de specialitate de la clinica Dr. Felix Hair Implant

Clinica Dr. Felix Hair Implant este o alegere excelentă pentru cei care caută soluții profesionale și eficiente în ceea ce privește implantul de păr. Această clinică oferă servicii de calitate superioară, cu ajutorul unui personal medical specializat și echipamente de ultimă generație, pentru a asigura rezultate mult așteptate pentru pacienți.

În plus, clinica este cunoscută pentru abordarea sa individualizată și personalizată, luând în considerare nevoile și preferințele fiecărui pacient în parte. Încrederea și satisfacția pacienților sunt prioritare pentru echipa de la Dr. Felix Hair Implant, iar această abordare profesională și dedicată îi face pe mulți să aleagă această clinică ca opțiune de top pentru implantul de păr.

Printre cei care au trecut pragul acestei clinici se numără și persoane publice din showbizul românesc. Așadar pentru cei interesați de site-ul oficial Dr. Felix Hair Implant pot descoperi aici mai multe detalii despre cum pot solicita o consultație, mai întâi de toate o evaluare a situației și mai apoi serviciile în sine.

Contact:

Șos. Nordului Nr. 98K, Sector 1, București

+40 720.254.368

client@drfelix.ro