Extern

în urma unei operaţii de reconstrucţie,unei femei ii creste par pe nas

Tânăra a fost atacată de un câine şi muşcată de nas, când a plecat din casa tatălui ei din SUA, după o ceartă aprinsă cu acesta. Ea a suferit răni care i-au schimbat viața după ce un pitbull a mușcat-o și a târât-o, lăsând-o cu leziuni grave la nivelul feței, urechilor și brațului.
Fata a fost transportată de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos, însă a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale. Una dintre intervenții a constat într-o grefă de piele prelevată din partea superioară a frunții și a scalpului și pusă în zona nasului.

Cu toate acestea, a existat un efect secundar ciudat al procedurii. Întrucât pe grefele prelevate de pe capul ei încă mai crește păr, nasul ei este păros
Trinity își arată nasul reconstruit.
În ciuda aspectului neplăcut cauzat de păr, mulți utilizatori s-au minunat de cât de bine a decurs operația de reconstrucție: „E atât de tare. Chirurgul tău a făcut o treabă extraordinară. Nu este treaba mea și probabil că nu-ți pasă de ce cred alții, dar este atât de drăguț nasul tău”.

sursa