Social

De ce femeile care au câini pitbull sunt nevestele ideale

Psihologii au făcut legătura între femei și câinele pe care îl au ca animal de companie și au ajuns la concluzia că reprezentantele sexului sensibil care adoptă un pit bull sunt partenerele ideale de viață.

Conform unui profil realizat de experți, o femeie care are un pit bull drept animal de companie va trece întotdeauna peste stereotipuri atunci când se va angaja într-o relație afectivă. Aceasta nu este o vânătoare de bărbați cu bani și nu pune preț pe lucrurile materiale. Nu o interesează ceea ce cred alții despre ea, modul în care o percep persoanele străine. Are propriul ghid de orientare în viață, nu s eva lua niciodată după ceea ce fac sau spun alții.

Pentru a găsi iubirea, ea va privi dincolo de suprafață, va căuta loialitatea și sinceritatea la o persoană. Își va iubi partenerul de viață pentru ceea ce este el ca persoană, pentru calitățile sufletului său și nu pentru bogățiile acestuia.
Nu are teamă de nimic
Femeia care adoptă un pitbull este nevasta perfectă. Nu se teme de ceea ce se teme restul lumii, ba va înfrunta această frică fără să stea pe gânduri și se va încărca cu energia pe care i-o oferă partenerul de viață. Va iubi pentru totdeauna partenerul și fără teamă că va fi rănită. Este o fire specială, rebelă, ceea ce altele ar respinge la partenerul ei, aceasta va iubi și admira, își va aprecia bărbatul, cu toate defectele și ”cicatricile” sale, fără să-l critice. Ba chiar îl va iubi mai ales datorită acestor defecte.

Nu se plânge niciodată
Nu se va plânge niciodată, de nimic, va dărui tot ce are mai bun, este responsabilă și știe că nimic în viață nu se obține ușor. Nu se așteaptă să-i vină totul de-a gata și va accepta orice provocare fără să stea pe gânduri. Va fi, la rândul ei, o provocare pentru partenerul de viață.

E veselă și bună
Îi place să se joace, pentru că știe că asta face bine trupului și sufletului, astfel va arăta iubitului ei cum să prețuiască veselia.

Este femeia care te va pune în fața celei mai sincere variante a ta, vei deveni o persoană mai bună datorită ei, nu vei mai judeca o persoană în funcție de prima impresie pe care ți-a făcut-o. Nu vei mai ști ce sunt acelea prejudecăți, te va ajuta să priviști lumea cu mai mult curaj, pentru că vei avea lângă tine o femeie extrem de curajoasă.

Unica.ro