Sanatate

Informatii groaznice despre medicul erou Catalin Delciu, ars in spital: „Are nevoie urgent de operatie!”

Informatii groaznice despre medicul erou Catalin Delciu, ars in spital: "Are nevoie urgent de operatie!"
Informatii groaznice despre medicul erou Catalin Delciu, ars in spital: „Are nevoie urgent de operatie!”

Toata lumea se intreaba cum se simte medicul roman erou, care a vrut sa-si dea viata pentru pacienti din spitalul care era in flacari, acesta are deja opt zile in spital, fiind un mare erou din medicina, incercand sa salveze pacientii de la ATI, din Spitalul Judetean Piatra Neamt, relateaza wowbiz.ro.

Medicul a fost dus de urgenta la spitalul din Belgia, unde este deja de o saptamana si o zi internat, urmand sa fie operat.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat duminică, 22 noiembrie, pentru Libertatea că starea de sănătate a medicului Cătălin Denciu este în prezent stabilă, iar în zilele următoare acesta va fi supus și unei intervenții chirurgicale săptămâna viitoare.

„Starea este staționară, este echilibrat hemodinamic și hidroelectrolitic.

I se face toaletarea arsurilor în fiecare zi, dimineața și seara, se practică și procedee de dializă, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină și chirurgical pentru anumite intervenții de excizie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârșitul săptămânii viitoare”, a explicat ministrul Nelu Tătaru, pentru sursa citată.