Social

Întrebări sexuale, penibile si jenante

De la vibratoare la dimensiunea penisului până la stropire, acestea sunt subiectele pe care educatorii sexuali spun că oamenii vor în secret să afle mai multe despre.

Ce iese când stropesc? Este doar pipi?
Oamenii au o mulțime de întrebări despre stropire și asta este de înțeles; chiar și oamenii de știință sunt nedumeriți de aceasta . În primul rând, un pic de fundal: stropirea are loc atunci când lichidul este expulzat prin uretra – același tub care transportă urina din vezică în exteriorul corpului – în timpul excitării sau orgasmului sexual.

Uneori este cunoscută sub numele de „ejaculare feminină”, deși se poate întâmpla oricui are un vagin. În timp ce cei doi termeni sunt adesea folosiți interschimbabil, unii experți consideră că stropirea și ejacularea feminină sunt procese distincte . Deoarece cercetările privind plăcerea feminină lipsesc, acest lucru este încă în dezbatere.

Mă masturbez prea mult?
Educatorul sexual Francisco Ramirez primește adesea întrebări de la oameni care doresc să știe dacă obiceiurile lor de masturbare sunt „normale”. El îi asigură că orice frecvență – indiferent dacă este adesea, ocazională sau aproape niciodată – este OK.

„Din păcate, rușinea de lungă durată a masturbării ne-a determinat pe mulți dintre noi să fim oarecum sceptici sau inconfortabili în ceea ce privește masturbarea, în special masturbarea frecventă sau cazurile în care sexul solo este mai frecvent decât sexul asociat”, a spus el. „Dar nu este nimic în neregulă cu masturbarea de mai multe ori pe zi.”
Este ceva ce nu ar trebui să-mi pun în fund?
Când oamenii interesați să exploreze jocul anal îi pun lui Ramirez această întrebare, el preferă să se concentreze asupra a ceea ce este bine să pui în gaura ta: jucării sexuale special concepute pentru inserarea anală , un penis sau un deget bine lubrifiat.

În ceea ce privește ceea ce nu ar trebui să introduceți acolo sus? De fapt, o mulțime de lucruri.

„Să începem cu cele mai multe produse parfumate sau alți iritanți chimici, precum și cu lubrifianți cu” caracteristici amorțitoare „, a spus Ramirez. „Este important să putem simți senzații în timpul penetrării anale, astfel încât să putem fi conștienți de durere, de exemplu.”
Cum îmi pot crește penisul?
Într-o lume dominată de pornografie, care a făcut ca penisurile extrem de mari să pară o normă , nu este de mirare că bărbații caută în permanență modalități de a-și mări dimensiunea.

Dar niciunul dintre nenumăratele produse – de la pastile la creme până la pompe – care pretind că mărește un penis nu îl poate face mai mare.

„Sfatul meu este simplu: nu o faceți! Nu există o bucată de dovezi științifice care să demonstreze că oricare dintre aceste lucruri sunt eficiente ”, a spus Siegel. Procedurile experimentale mai invazive, cum ar fi injecțiile sau intervențiile chirurgicale, pot fi costisitoare, pot avea un risc considerabil de complicații și pot oferi doar rezultate modeste.
sursa